Girl Reading on Bed

Booknerd_1993

Boekrecensies van een enthousiaste verzamelaar

Hoi allemaal! Ik ben Shana, leerkracht en boekenwurm eerste klas. Boeken lezen en verzamelen is als een sport voor mij. Ik ben vaak te vinden in een boekenwinkel of probeer via het internet tweedehands pareltjes op de kop te tikken. Op mijn blog vind je recensies van de boeken die ik heb gelezen. Enjoy!

 

There's no friend as loyal as a book

Untitled
Untitled
Untitled

A reader lives a thousand lives before he dies

- George R. R. Martin

If you don't like to read, you haven't found the right book

- J. K. Rowling

A little reading is all the therapy a person needs sometimes

- Unknown

 
 

Over mij

Shana ~ leerkracht ~ boekenwurm ~ blogger ~ bookstagrammer

2334807C-BB33-4C73-A185-2FA50F82930A.jpe

Als tiener heb ik zoals vele anderen de Twilight reeks van Stephenie Meyer gelezen. Ik denk dat toen mijn boekenverslaving (lees: obsessie) begon. In enkele jaren tijd transformeerde mijn kleine boekenkast in een kleine bibliotheek van bijna 400 boeken (and still counting!). Ik heb al honderden young en new adults verslonden en sinds een klein jaar ben ik ook grote fan van het thrillergenre. 

Nu is het tijd om een stapje verder te gaan dan enkel het lezen van boeken. Ik wil nu graag ook mijn enthousiasme overbrengen op anderen. Daarom ben ik met deze blog begonnen. Wie welk boek goed vind is natuurlijk iets persoonlijk, maar ik hoop toch dat ik jullie kan helpen in jullie zoektocht naar het volgende spannende, ontroerende, of avontuurlijke verhaal!

Aarzel niet om me ook te volgen op Instagram. Bovenaan vind je een knop die je meteen naar de juiste pagina brengt.

 

Inschrijfformulier

Blijf op de hoogte

Bedankt voor de inzending!